Tja, het valt natuurlijk niet goed te praten…… Alweer bijna twee maanden sinds de laatste update. De tijd vliegt, zeker als je het druk hebt. Openingetje van een schoolproject op de woensdagmiddag zodat er met paps weinig te klussen viel, een woensdagje uit met de koters van school en weer niets kunnen doen……. Zonde.En nu, nu gaat het zonnetje schijnen en begint er een tuin heel hard om aandacht te schreeuwen. En daarnaast maar eens begonnen aan de voorjaarschoonmaak afgelopen weekend, ook dat moet gebeuren ……..Ik denk dat er de komende tijd weinig meer van gaat komen 😦 (paps is gelukkig wat positiever en blijft dates maken. Pap: Als jij mij een beetje helpt in de tuin, een muurtje voor me schildert, dweilt of één van die andere klusjes doet van mijn lijst, dan zie ik het ook weer zitten hoor!

Trouwens, eerst maar eens een goed plan tekenen voor stationsgebied en industrie. En daarna rails bestellen……. Tegen die tijd is het vast weer najaar en ook qua temperatuur op zolder weer uit te houden. Wel een zonnescherm besteld voor het dakraam en dat komt er in mijn meivakantie op. Dus wie weet als de temperaturen daar aangenaam blijven (worden), gaat er toch nog wat gebeuren.

Back to the point nu: de afgelopen tijd wel gezorgd dat het bovenste schaduwstation aan het onderste gekoppeld is. Dit via een tijdelijk spoor. De boel eventjes in het programma Koploper gezet en rijden met die hap. Heel niet slecht dat het gaat! Treinen die netjes hun rondjes rijden en dubbeldekkers die netjes keren op kopsporen, zodat het echt trek-duw is, Natuurlijk gaat er nog wel eens wat mis (juist op die momenten dat mensen komen kijken), maar we zijn een heel eind.

Zie hieronder voor een fotorapportage dus 😉
Nieuw is dat iedereen nu ook reacties kan achterlaten……. Wel zo leuk dacht(en) ik / wij

 

Het tijdelijke spoor

 

Aan de voorkant zal het station moeten gaan verschijnen

 

Een doorkijkje, dat er nu nog is

 

Een aandenken aan de jongste fan……

 

 

Uitbreiding in wording…..

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s